Meer informatie

Informatie voor ijsbanen

GoSkate, het platform dat schaatsers verbindt! GoSkate geeft een nieuwe beleving aan het schaatsen, om zo meer schaatsers vaker naar de ijsbaan te trekken. Met GoSkate kunnen wij ijsbanen inzicht geven in haar bezoekers, leuke acties opzetten en challenges aangaan om het bezoek naar de ijsbaan nóg leuker te maken. IJsbanen hebben verschillende mogelijkheden binnen het GoSkate platform: inzichten verkrijgen in bezoekers, een eigen ranglijst en we denken graag mee in het ontwikkelen van diverse promotiematerialen en acties. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden van het dashboard en word een GoSkate ijsbaan!

Interactie

Meer bezoekers

Grotere beleving

Meer inkomsten

Inzicht

Dashboard

Inzicht in je bezoekers

Het GoSkate dashboard geeft inzicht in alle bezoekers van de ijsbaan, zodat je als ijsbaan gerichter nieuws en activiteiten kunt delen. Hierdoor zal de interactie verhoogd worden wat zal leiden tot meer bezoekers en inkomsten. Het GoSkate Team denkt daarnaast graag mee in het creëren van een sterke binding met de bezoekers en meer beleving tijdens de schaatssessie op jouw ijsbaan.

Coördinator IJsbaan Enschede
Aniek Veldman

GoSkate is een heel mooi middel om in contact te komen met de ongebonden schaatsers. Het vergroot ons bereik en biedt een mooie kans om nieuwe schaatsers binnen te halen.

Chiphuur

Chiphuur op je ijsbaan

In de GoSkate kunnen gebruikers een MYLAPS ProChip huren voor €2,50 per dagdeel. Hiervan gaat €1,00 naar de ijsbaan, waar de chip wordt gehuurd. De betaling wordt in de app afgehandeld. Het enige wat een ijsbaan hoeft te doen is de MYLAPS ProChip aan de bezoeker mee te geven en weer aan te nemen na zijn sessie. Wij zorgen er in afstemming met de ijsbaan voor dat er altijd een aantal chips op de ijsbaan aanwezig zijn.

Samenwerken

Samenwerkingen met ijsbanen

GoSkate heeft al een aantal jaar samen gewerkt met meerdere ijsbanen in Nederland. Om dit naar een hoger niveau te tillen is GoSkate in het seizoen 2020/2021 een intensievere samenwerking aangegaan met verschillende ijsbanen. Samen met hen is een unieke campagne gecreëerd dat zorgt voor meer bezoekers en meer beleving op de ijsbaan. Zo is de ‘Back on Track’ campagne al bij een aantal ijsbanen opgestart: elke maand weer een nieuwe challenge voor bezoekers en kans om gave prijzen te winnen. Team GoSkate werkt de campagne uit en creëert de content. In veel gevallen is er ook de mogelijkheid om het grote scherm bij de ijsbaan beter te benutten, bijvoorbeeld door de ijsbaanranglijst hierop te tonen.

Veelgestelde vragen voor ijsbanen

Heb je een vraag? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op middels het contactformulier.
Nog geen antwoord?

Stel je vraag en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

Ready? Set. GoSkate!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!