Meer informatie

Informatie voor partners

Het GoSkate platform is een platform waarmee je als partner op een eenvoudige manier in contact komt met schaatsers en skaters door heel Nederland. Het platform bestaat uit de GoSkate app en een dashboard en vormen samen een modern communicatiekanaal richting schaatsers en skaters. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden met GoSkate en word een partner van GoSkate!

Interactie

Inzicht

Groter bereik

Gericht aanbod

Hogere conversie

Doelgroep

Bereik je doelgroep

Het GoSkate platform geeft jou als partner toegang tot schaatsers en skaters in heel Nederland. GoSkate geeft inzicht in je doelgroep, zodat jij als partner een gericht aanbod kunt creëren, maar ook helder en interactief kan communiceren met de doelgroep. GoSkate draagt bij aan een sterke binding met de schaats- en skateliefhebbers!

Het GoSkate Team is daarnaast altijd bereid om mee te denken over een geschikte campagne die bijdraagt aan de doelen van een partner. Zo creëren we samen een geschikt aanbod voor de gebruikers van het GoSkate platform.

Zichtbaarheid

Zichtbaarheid voor mij als partner

GoSkate creëert zichtbaarheid bij een grote groep schaatsers en skaters. Zowel in als buiten de app kan zichtbaarheid gecreëerd worden. In de app zijn diverse mogelijkheden, zoals een eigen ranglijst, eigen medaille of een partnerlogo in het splashscreen. Elke maand wordt er een nieuwe Maandchallenge gestart waar alle gebruikers aan deel kunnen nemen, en zo kans maken op gave prijzen. Het is mogelijk om deze prijs als partner te sponsoren, en zo groot bereik te creëren bij een grote groep schaatsers en skaters.

Influencers

Ben jij een influencer?

Team GoSkate staat open voor samenwerkingen met influencers, om GoSkate onder de aandacht te brengen bij hun volgers. Influencers kunnen hiervoor contact opnemen middels onderstaand contactformulier. Dan zullen we samen kijken naar een passende samenwerking.

Veelgestelde vragen voor partners

Heb je een vraag? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op middels het contactformulier.
Nog geen antwoord?

Stel je vraag en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

Ready? Set. GoSkate!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!