Meer informatie

Informatie voor verenigingen

GoSkate geeft een nieuwe beleving aan het schaatsen en skaten. Gebruikers van de app kunnen hun eigen prestaties meten en verbeteren, meedoen aan ranglijsten en deelnemen aan gave acties. Leden van schaats- of skateverenigingen kunnen daarnaast ook hun prestaties vergelijken met die van clubgenoten dankzij de clubranglijsten in GoSkate. Een leuke manier om als vereniging leuke challenges te starten en leden uit te dagen lekker in beweging te komen! Lees hieronder meer over alle mogelijkheden van GoSkate voor jouw vereniging.

Interactie

Meer binding

Grotere beleving

Meer deelname

Inzicht en overzicht

Clubranglijst

Een eigen clubranglijst

Leden van een KNSB-vereniging kunnen zichzelf (gratis) toevoegen aan de ranglijst van hun eigen vereniging. Hierin zijn alleen leden van die specifieke vereniging zichtbaar, waardoor zij hun prestaties kunnen vergelijken met clubgenoten. Als vereniging kun je een competitie of een leuke challenge starten binnen de club: daag je leden bijvoorbeeld elke maand weer uit om zoveel mogelijk kilometers af te leggen. Leden van jouw vereniging kunnen alleen toegang krijgen tot de clubranglijst als zij hun KNSB-relatienummer in hun account hebben toegevoegd. Op basis hiervan wordt gecheckt van welke vereniging diegene lid is.

Inline-skate verenigingen

Routes toevoegen

In GoSkate kunnen inline-skate verenigingen hun eigen routes in kaart brengen en veiliger maken. De routes zijn zo eenvoudig door leden (en niet-leden) te vinden. Een mooie manier om als vereniging een netwerk van routes te creëren. Aan elke route kun je meldingen toevoegen, zoals een gat in de weg of een wildrooster, waardoor deze veiliger gemaakt kan worden voor de leden.

Routes van verenigingen kunnen ‘GoSkate gecertificeerd’ worden, een keurmerk van een goede en veilige route. Benieuwd naar wat GoSkate nog meer voor jouw vereniging kan betekenen of wil je als skate-vereniging samenwerken met GoSkate? Dan kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

Veelgestelde vragen voor verenigingen

Heb je een vraag? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op middels het contactformulier.

Nog geen antwoord?

Stel je vraag en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

Ready? Set. GoSkate!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!